Coachens roll

WW ViktVäktarna

WW ViktVäktarna inspirerar till hälsosamma vanor för alla människor. Vi är kända för en effektiv metod för att uppnå en hållbar viktminskning som innebär att man får äta allt – men inte alltid. Programmet WW Flex bygger på en vetenskapligt beprövad metod med grundpelarna mat, motion, motivation och möten. Idag välkomnar vi alla som vill hitta en hälsosam livsstil. Efter många års erfarenhet av viktminskning har vi blivit experter på att inspirera till hälsosamma vanor - små förändringar som leder till en stor vinst. Vi använder nu vår kunskap i beteendeförändring till att handla om mer än bara vikten.

WellnessCoachens roll

När medlemmen kommer till en WW Studio gör coachen en Wellness Checkin där medlemmen väg diskret och får coaching kring veckans resultat. Därefter håller coachen en workshop som är olika från vecka till vecka och är integrerat med app och web. Temat rör allt från viktminskning och beteendeförändring till praktiska mat- och motionstips. Även om upplägget följer en viss plan är coachen fri att hålla ett personligt och inspirerande möte där gruppdynamiken används för att öka motivationen i gruppen.

Det finns två sätt att följa programmet - antingen Digital + Studio då man får gå på obegränsat antal Workshops samt får fri tillgång till våra redskap i appen och på webben, eller så väljer man endast Digital och följer programmet på egen hand med hjälp av redskapen på webben och i appen.