Maria och Therese

Maria och Therese ViktVäktarcoacher

Coacher berättar

Maria och Therese - svägerskor och kollegor   

Svägerskorna Maria och Therese gjorde sin viktminskningsresa med ViktVäktarna tillsammans. Nu är de coachkollegor med möte i Hyllie, Skurup, Svedala, Trelleborg, Veberöd och Ystad.  

Redan som medlem visste Maria att hon  ville hon jobba som coach  så när hon  såg att ViktVäktarna sökte nya coacher mailade hon direkt för att vissa intresse. När hon hade blivit guldmedlem och började jobba som coach juni 2014 så behövde hon en medarbetare, och Therese var ett självklart val! När Therese några månader senare också blivit guldmedlem ville även hon jobba som coach. December 2014 hade Therese sitt första möte.

-Nu är det perfekt att vara svägerskor och kollegor eftersom vi hjälper varandra med mötena så att vi aldrig behöver ha stängt.  Att dessutom få gå på utbildningar tillsammans och dela detta fantastiska jobb gör det ännu roligare. Som egna företagare och småbarnsföräldrar är det perfekt att man själv kan planera hur många möten man vill ha.

Coachyrket är något de inte tvekar att rekommendera till andra:

-Vi ångrar inte en sekund att vi tog steget och blev coacher på ViktVäktarna. Att få ta del av alla härliga medlemmars viktresor ger så otroligt mycket energi och glädje. Bli vår kollega idag!