Coachens roll

ViktVäktarna

ViktVäktarna erbjuder en effektiv metod för att uppnå en hållbar viktminskning som innebär att man får äta allt – men inte alltid. Programmet ViktVäktarna Flex bygger på en vetenskapligt beprövad metod med grundpelarna mat, motion, motivation och möten.

Coachens roll

När medlemmen kommer till mötet vägs medlemmen diskret av coachen. Därefter håller coachen Veckans tema som är olika från vecka till vecka och är integrerat med app, web och veckomaterialet Veckans Viktiga. Temat rör allt från viktminskning och beteendeförändring till praktiska mat- och motionstips. Även om upplägget följer en viss plan är coachen fri att hålla ett personligt och inspirerande möte där gruppdynamiken används för att öka motivationen i gruppen.

Det finns två sätt att följa programmet - antingen blir man All Inclusivemedlem och får gå på obegränsat antal möten samt får fri tillgång till våra redskap i appen och på webben, eller så väljer man Onlinemedlemskapet och följer programmet på egen hand med hjälp av redskapen på webben och i appen.

Coachens uppdrag

Blir du nyfiken och vill veta mer? Läs gärna om våra coacher och deras liv med ViktVäktarna under "Coachens uppdrag".

Intresseanmälan

Skicka sedan en intresseanmälan och välj ett informationsmöte tillfälle.

Kontakta oss

Om inget infomöte finns på din hemort ber vi dig kontakta Anna & Anette så berättar vi hur just du skulle kunna arbeta som coach i ditt närområde.